• Stel je eigen unieke koffer samen
  • GRATIS levering binnen 48 uur!

Een moment geduld aub..

SPORTIEVE ZOMER KORTING: Profiteer NU van kortingen tot wel 25% op ALLE koffers

EK 2024 koffers

Ontdek onze exclusieve EK koffers, geïnspireerd op de EK voetbalshirts van 2024. Personaliseer jouw favoriete tenue met je eigen naam en rugnummer voor een unieke reiservaring!

EK koffers
EK koffers

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Support jouw favoriet naar de overwinning!

Ontdek onze speciale EK koffers, geïnspireerd op de voetbalshirts van de deelnemende landen aan het EK voetbal 2024! Personaliseer jouw favoriete design met je eigen naam en rugnummer, waardoor je niet alleen in stijl reist, maar ook jouw support voor jouw favoriete land kunt tonen. Deze unieke mogelijkheid voegt een persoonlijk tintje toe aan jouw reiservaring, waardoor elke reis nog specialer wordt.

Of je nu op zoek bent naar een handbagagekoffer voor snelle trips of een iets ruimere midsize koffer voor langere reizen, wij hebben het perfecte formaat voor jou. Dankzij de 4 360 graden draaibare wielen en het telescopische handvat manoeuvreer je moeiteloos door drukke terminals en smalle straatjes. Bovendien zijn onze koffers ultralicht, waardoor je meer kunt inpakken zonder je zorgen te maken over het algehele gewicht. Ga op reis met vertrouwen en stijl met onze EK koffers!