• Stel je eigen unieke koffer samen
  • Leverbaar binnen 48 uur

Een moment geduld aub..

Make koffers great again!

Het einde van de saaie en onherkenbare koffer

Creëer zelf een koffer waarvan jij he-le-maal gelukkig wordt, dat is waar het team van NoBoringSuitcases alles voor doet. Des te meer jij gebruik maakt van de mogelijkheden en de ruime keuze die jou op NoBoringSuitcases.com geboden wordt, des te meer jij een koffer maakt waarvan er op de hele wereld maar 1 exemplaar is en waarmee je met een goed gevoel op reis gaat.

Hoe ontstond het idee?

Toen één van onze teamleden met het vliegtuig terugkwam van vakantie, viel het hem voor de zoveelste keer op dat alle koffers er saai, onherkenbaar en identiek uitzien! Om zich heen hoorde hij meerdere mensen die hun eigen koffer er niet uit konden pikken. Ter plekke besloot hij dat het anders kon en moest: het idee was geboren! Wij bieden klanten de mogelijkheid om unieke, persoonlijke en herkenbare koffers te maken!

Wat hielp bij het vormgeven van het idee was dat we met ons moederbedrijf www.fotocadeau.nl veel ervaring hebben opgedaan met het personaliseren van wanddecoratie en andere producten. Al deze personalisatie technieken hebben we toegepast op de koffer, waardoor jij nu onbeperkte mogelijkheden hebt bij het samenstellen van een koffer die er precies zo uitziet als jij wilt.

Koffers over ons

Nooit meer een saaie en onherkenbare koffer, hoe doen we dat?

Zoals gezegd, passen we de technieken toe die we door de jaren heen bij ons moederbedrijf Fotocadeau.nl hebben ontwikkeld. Daardoor is het nu mogelijk om in elk geval voor onderstaande opties te kiezen:

  • keuze uit duizenden afbeeldingen die we zelf hebben ontworpen of waarvan we de rechten hebben gekocht;
  • je kunt een eigen afbeelding op een koffer laten zetten, of het nu een foto, een tekening of een digitaal ontwerp is;
  • je kunt je eigen foto voorzien van een leuke tekst;
  • je kunt een eigen tekst bedenken en deze op de koffer laten zetten;
  • je kunt voor leuke afbeeldingen kiezen en daar een naam aan toevoegen, met name leuk voor kids.
  • Heb je een bedrijf? Creëer dan een koffer met je eigen logo en of slogan

In de toekomst zullen er meer opties bijkomen. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van je eigen patroon(tje) die je vervolgens op jouw koffer kunt zetten.

Koffers

Veel plezier met het samenstellen van je eigen koffer, via ons bestelsysteem is dat een koud kunstje.

Het NoBoringSuitcases-team