• Stel je eigen unieke koffer samen
  • Keuze uit tienduizenden koffers
  • Koffers van uitstekende kwaliteit

Een moment geduld aub..

Make koffers great again!

Het einde van de saaie en onherkenbare koffer

Creëer zelf een koffer waarvan jij he-le-maal gelukkig wordt, dat is waar het team van NoBoringSuitcases alles voor doet. Des te meer jij gebruik maakt van de mogelijkheden en de ruime keuze die jou op NoBoringSuitcases.com geboden wordt, des te meer jij een koffer maakt waarvan er op de hele wereld maar 1 exemplaar is en waarmee je met een goed gevoel op reis gaat.

Hoe ontstond het idee?

Toen een van onze teamleden met het vliegtuig terugkwam van vakantie, viel het hem voor de zoveelste keer op dat alle koffers er saai, onherkenbaar en identiek uitzien! Om zich heen hoorde hij meerdere mensen die hun eigen koffer er niet uit konden pikken. Ter plekke besloot hij dat het anders kon en moest, het idee was geboren! Wij bieden klanten de mogelijkheid om unieke, persoonlijke en herkenbare koffers te maken!

Wat hielp bij het vormgeven van het het idee was, dat we met ons moederbedrijf www.fotocadeau.nl veel ervaring hadden opgedaan met het personaliseren van wanddecoratie en andere producten. Al deze personalisatie technieken hebben we toegepast op de koffer, waardoor jij nu onbeperkte mogelijkheden hebt bij het samenstellen van een koffer die er precies zo uitziet zoals jij wil.

Koffers over ons

Nooit meer een saaie en onherkenbare koffer, hoe doen we dat?

Zoals gezegd passen we de technieken toe die we door de jaren heen bij ons moederbedrijf Fotocadeau.nl hebben ontwikkeld. Daardoor is het nu mogelijk om in elk geval voor onderstaande opties te kiezen:

  • keuze uit duizenden afbeeldingen die we zelf hebben ontworpen of waar we de rechten hebben gekocht;
  • je kan je eigen afbeelding op een koffer laten zetten of het nu een foto, een tekening of een digitaal ontwerp is;
  • je kan je eigen foto voorzien van een leuke tekst of een naam;
  • je kan een eigen tekst bedenken en deze op je koffer laten zetten;
  • je kan kiezen voor leuke afbeeldingen kiezen en daar een naam aan toevoegen, met name leuk voor kids;
  • Heb je een bedrijf, dan creëer je een koffer met je eigen logo en of slogan

In de toekomst zullen er meer opties bijkomen, denk bijvoorbeeld aan het creëren van je eigen patroon(tje) die je vervolgens op je eigen koffer kan zetten

Koffers

Veel plezier bij het samenstellen van je eigen koffer, via ons bestelsysteem is dat een koud kunstje.

Het NoBoringSuitcases-team