• Stel je eigen unieke koffer samen
  • GRATIS levering binnen 48 uur!

Een moment geduld aub..

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen, staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Kwaliteit van je eigen foto

Om te achterhalen of jouw foto van voldoende kwaliteit is om af te drukken op een koffer, kun je het beste kijken naar de pixels van de foto.
Belangrijk is dat je de originele foto uploadt, dus bij voorkeur geen foto die je doorgestuurd hebt gekregen via social media of WhatsApp. Heb je de foto niet zelf gemaakt, vraag dan de maker om de foto per e-mail naar je door te sturen. De foto behoudt dan de optimale kwaliteit qua aantal pixels

- Voor een perfecte afdruk heeft jouw foto bij voorkeur 800 x 1200 pixels en is de foto minimaal 800 kb groot

- Wil je helemaal zeker zijn van een scherpe afdruk, kies dan tijdens het bestelproces voor onze fotocontrole. Dat doe je door deze keuze aan te vinken. Wij controleren jouw foto dan voordat we deze afdrukken en stellen je op de hoogte als de kwaliteit niet goed genoeg blijkt.

Programma’s als Facebook, Instagram, Whatsapp of Snapchat verkleinen de foto’s, en maken ze daarmee minder geschikt voor grotere afdrukken.

- Wil je helemaal zeker zijn van een scherpe afdruk, kies dan tijdens het bestelproces voor onze fotocontrole. Dat doe je door deze keuze aan te vinken. Wij controleren jouw foto dan voordat we deze afdrukken en stellen je op de hoogte als de kwaliteit niet goed genoeg blijkt.

 

Levering en verzendkosten

Wanneer je bij NoBoringSuitcases je bestelling afrondt, vink je zelf de uiterlijke datum aan waarop jouw pakket geleverd wordt. Weet je deze niet meer, check dan de leverdatum die vermeld staat op de orderbevestiging die je per mail hebt ontvangen

Let er op dat de levertijd berekend is in werkdagen, dagen in het weekend tellen dus niet mee.

We streven bij NoBoringsSUitcases naar perfectie! Het kan desondanks gebeuren dat er iets mis gaat met de levering van jouw koffer. Heeft jouw koffer de uiterlijke leverdatum overschreden en heb je nog geen Track & Trace link van ons ontvangen, stuur dan een berichtje naar onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Je kunt de status van je de door jou bestelde koffer gemakkelijk bekijken als je inlogt via je account.

Aan het einde van het bestelproces kun je kiezen voor verschillende verzendmanieren. De hoogte van de prijs die jij hiervoor betaald is afhankelijk van hoe snel jij je koffer nodig hebt. Bestel je jouw koffer met spoed, dan betaal je wat extra omdat we jouw koffer dan voorrang geven qua productie en verzenden.

Let op! Als je geen extra kosten wilt betalen, kies dan voor de optie met de laagste verzendkosten. Dit is de standaardverzending.

 

Heb je een klacht?

Het kan zijn dat de levering van jouw koffer vertraging oploopt bij onze vervoerder. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Zodra jouw koffer in handen is van ons vervoersbedrijf, kunnen wij de levering niet meer versnellen. De informatie die je via de Track & Trace ziet, is ook de informatie die onze klantenservicemedewerker ziet.

Is de status van jouw pakket na 3 werkdagen nog niet veranderd, neem dan contact op met onze klantenservice. Vanaf dat moment kunnen we een onderzoek starten bij de vervoerder.

Wanneer je geen Track & Trace ontvangt, dan is dat vervelend. Wanneer de track en trace je niet heeft bereikt kan dat verschillende oorzaken hebben.

- Je hebt een foutief e-mailadres ingevuld bij de bestelling.
Wacht in dit geval de uiterlijke levertijd (5 werkdagen) van jouw koffer af, waarschijnlijk komt je koffer gewoon op tijd binnen. Heeft het pakket deze levertijd verstreken, neem dan contact op met onze klantenservice

- Jouw koffer is nog niet verzonden.
Zodra je koffer gemaakt is wordt de track en trace naar je mail gestuurd. De snelheid waarmee de door jouw bestelde koffer in productie wordt genomen is afhankelijk van de door jouw gekozen levertijd. Heb je voor een langere levertijd gekozen, dan kan het 2 a 3 werkdagen duren voordat je de track en trace ontvangt. We weten dat jij niet kan wachten tot je jouw koffer ontvangt, maar we vragen je toch om geduld te betrachten en niet meteen te bellen of mailen.

Het is niet het beleid van de vervoerder, maar soms komt het voor dat een bezorger het pakket met daarin jouw koffer ergens rond je huis, onder een afdak, in de schuur of bij de buren achterlaat zonder dat hij je daarvan via een briefje op de hoogte stelt. We raden je dus aan om dit goed te controleren.

Ligt het pakket hier niet, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zoeken het voor je uit!

Het kan voorkomen dat je van ons een Track & Trace link ontvangt, maar dat deze nog niet werkt. Onderstaande melding komt dan in beeld als je op de link klikt. Dit betekent dat het pakket verzendklaar is gemaakt, maar nog niet is aangekomen bij de vervoerder. Zodra de vervoerder het pakket ontvangt en verwerkt, kun je de zending volgen.

Is de status na 24 uur nog niet veranderd, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Controleer eerst goed of het adres op de orderbevestiging klopt. Neem daarna contact op met onze klantenservice. Geef hierbij het volgende aan:

- Klopt het adres, geef dan aan dat het adres in de Track & Trace link juist is. Wij geven dit door aan DHL.

- Klopt het adres niet, stuur ons dan het juiste adres. Wij sturen dit adres door naar DHL.

Wat vervelend dat jouw pakket retour wordt gestuurd door de vervoerder. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Klik op de oorzaak om de bijbehorende oplossing te bekijken.

- Het pakket is onderweg beschadigd
Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen, zetten we een herprint in en sturen deze met de spoed weer toe.

- Het adres klopt niet
Controleer het adres op de orderbevestiging. Klopt dit niet, stuur dan het juiste adres door naar onze klantenservice.

Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen, verzenden we het direct weer en krijg je daarvan bericht.