• Stel je eigen unieke koffer samen
  • Leverbaar binnen 48 uur

Een moment geduld aub..

Koffer met logo

Vraag hier een offerte aan

Geef duidelijk uw gewenste forma(a)t(en) en aantallen op.

Koffer met logo

NoBoringSuitcases.com offerte

Wil je meer dan 5 koffers bestellen? Vraag dan snel een offerte aan!

Je kunt nu bij NoBoringSuitcases.com een offerte aanvragen. Wil je altijd met een leuke en vrolijke koffer op reis? Wil je ook dat andere mensen reizen met een leuke en niet saaie koffer? Ben je van plan om een koffer te bestellen voor je gehele familie, of voor je bedrijf of koffers met een logo? Vraag dan snel een offerte aan en krijg een mooie aanbieding op een aanvraag met 5 of meer koffers.

De NoBoringSuitcases.com offerte is gemakkelijk aan te vragen via bovenstaand formulier. Er wordt gestreefd om de aanvraag op werkdagen binnen 1 uur te beantwoorden. Ook is het mogelijk om tijdens kantooruren telefonisch contact op te nemen met ons salesteam. Zo komen we samen tot een scherpe prijs.

Koffer bedrukken met logo

Een koffer met logo is een krachtig instrument geworden in de moderne wereld van branding en marketing. Het staat voor een gepersonaliseerde benadering van bagage, waarbij bedrijven hun merkidentiteit versterken door hun beeldmerk of slogan op de koffers aan te brengen. Dit gaat verder dan alleen functionele reisbagage; het creëert een unieke mogelijkheid om merkherkenning te vergroten en een blijvende indruk achter te laten. 

Een koffer met eigen beeldmerk is te gebruiken op verschillende momenten. Neem bijvoorbeeld als kerstpakket voor je medewerkers of een relatiegeschenk voor zakenpartners. Door een koffer met jouw beeldmerk erop te geven als geschenk, help je jouw merk nog meer op te vallen. Al met al bieden koffers met eigen beeldmerk een winnende strategie om jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen en tegelijkertijd waardevolle relaties op te bouwen met klanten en medewerkers. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt in termen van merkherkenning, klantloyaliteit en positieve perceptie van jouw bedrijf.

Je kunt makkelijk je eigen bedrijfskoffer ontwerpen op NoBoringSuitcases.com. Met onze makkelijke ontwerptool heb je zo je eigen koffer of reistassen ontworpen en besteld. Hoge kwaliteit koffers gedrukt met een haarscherpe afbeelding van jouw beeldmerk, dat kan voor een voordelige prijs op NoBoringSuitcases.com. 

Waarom koffer laten printen met beeldmerk?

Een trolley bedrukken met uw logo brengt veel voordelen met zich mee. Zeker voor je bedrijf. 

Verhogen van merkzichtbaarheid en herkenning

Het laten drukken van koffers en trolleys met jouw beeldmerk of merknaam biedt een krachtige manier om de zichtbaarheid van jouw merk te vergroten. Wanneer medewerkers of zakenpartners reizen met deze gepersonaliseerde bagage, wordt jouw merknaam onder de aandacht gebracht van een breed publiek. Jouw beeldmerk valt op en creëert naamsbekendheid.

Origineel kerst- of relatiegeschenk

Het laten drukken van koffers met jouw beeldmerk, om bijvoorbeeld als kerstgeschenk of relatiegeschenk te geven, is een originele manier om waardering te laten zien. Een origineel cadeau voor medewerkers en zakenpartners, waarmee ze altijd aan jou en je bedrijf zullen worden herinnerd!

Onderscheiden van concurrenten

In een markt waar veel concurrentie is, is onderscheiding essentieel. Door koffers te drukken met jouw unieke beeldmerk, onderscheid je jezelf en geef je jouw merk een eigen identiteit. Het ontwerpen van reisbagage toont jouw inzet voor kwaliteit en maatwerk, wat een positieve indruk achterlaat bij klanten en potentiële klanten. 

Trolleys bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam is een unieke manier om deze de wereld in te helpen, wat zorgt voor een mobiele reclameboodschap waardoor jouw merkboodschap opvallend is. Het resultaat is een effectieve en kostenefficiënte marketingstrategie die bijdraagt aan het vergroten van jouw merkbereik en het stimuleren van groei voor jouw bedrijf.

Personalisatieopties voor bedrukking, zoals bedrijfslogo of slogan

Bij het ontwerpen van een eigen design voor de koffers, zijn er verschillende mogelijkheden, zoals afbeelding of tekst, foto of logo. Zo kun je verschillende designs proberen, en dan jouw favoriete ontwerp uit het uitgebreide assortiment kiezen. Hieronder lees je enkele om inspiratie uit te putten. 

Business trolley bedrukken met logo of tekst

Als je koffers laat bedrukken met jouw beeldmerk, heb je een populaire en effectieve manier om jouw merk op een elegante manier te presenteren. Een professioneel aangebracht beeldmerk op de koffer straalt vertrouwen en professionaliteit uit. Als je op NoBoringSuitcases jouw koffer ontwerpt, biedt dit ook de optie om naast beeldmerken juist bedrijfsnamen, slogans of andere kenmerkende teksten te laten drukken.

Opdruk gepersonaliseerd in de huisstijl van het bedrijf

Naast het drukken van beeldmerken en teksten, bieden we op NoBoringSuitcases.com ook de mogelijkheid om aangepaste ontwerpen of foto’s van je bedrijf toe te voegen. Of het nu gaat om een prachtige afbeelding dat je bedrijf vertegenwoordigt, een iconisch product dat je produceert, of een teamfoto die de bedrijfscultuur weerspiegelt, aangepaste ontwerpen maken van de koffer een gepersonaliseerd kunstwerk. Alle afbeeldingen worden afgedrukt in full colour en met haarscherpe kwaliteit. 

Met deze verschillende personalisatieopties kunnen bedrijven hun creativiteit de vrije loop laten en koffers creëren die perfect passen bij het merk. Gepersonaliseerde bagagestukken vertellen het verhaal van jouw merk en laten zien dat je bedrijf aandacht heeft voor details en klanttevredenheid. Bij NoBoringSuitcases kun je de koffer helemaal naar eigen wens ontwerpen, zodat de koffer jouw merk weerspiegelt. 

Gepersonaliseerde trolleys bedrukken via NoBoringSuitcases

Personaliseer op NoBoringSuitcases.com koffers van hoogwaardige kwaliteit.

De koffers waar jouw beeldmerk op zal worden gedrukt, worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Stevig polycarbonaat zorgt ervoor dat de bagage in de koffer goed beschermd is tijdens het reizen. Het lichte gewicht van de koffer is ook handig, omdat zo de koffer makkelijk is te dragen waar nodig, en ook bij vliegreizen niet inhakt op het maximaal toegestane gewicht. Dit stelt de reiziger in staat om alle spullen mee te nemen die deze mee wil of moet hebben op reis. 

Handbagage formaat bedrukte koffers en trolleys

Daarnaast zijn de koffers gemaakt voor de maximale afmetingen van handbagage koffers die zijn toegestaan door vliegtuigmaatschappijen. Zo kan de koffer mee op vliegreizen. De ontvanger van de koffer hoeft zich geen zorgen hoeft te maken over de groottes van de reiskoffer, omdat deze past binnen de gestelde afmetingen van de meeste luchtvaartmaatschappijen. 

Handbagagekoffers zijn te verkrijgen als harde koffers en zachte koffers. Deze koffers van verschillende materialen hebben elk hun eigen voordelen, maar bij NoBoringSuitcases wordt de koffer gemaakt van stevig, hoogwaardig en lichtgewicht materiaal. Onze hardcase koffers bieden optimale bescherming voor de bagage en zijn geschikt voor elke reis, zij het nu vakantie of zakenreis.

Naast het handige formaat, beschikken de trolleys meestal over een groot drukoppervlak. Zo heb je veel ruimte om een ontwerp in te maken, en kan je zelf beslissen hoe groot je het design maakt.  Er is een geschikte koffer te vinden, of zelf te maken, voor alle soorten medewerkers of partners. 

Andere handige kenmerken van de koffer waar we bij NoBoringSuitcases.com jouw beeldmerk op drukken, zijn bijvoorbeeld het tsa-slot, de 4 wielen en het uitschuifbare handvat. Hiermee wordt de reiservaring vele malen comfortabeler en makkelijker. Het tsa slot zorgt voor optimale bescherming van de reisartikelen, extra vakken zorgen voor goede organisatie van al de bagage en de vier wielen zorgen voor makkelijk manoeuvreren. Een handbagage koffer is dus hét ideale soort koffer voor alle reizen. 

Met deze handige kenmerken en het hoogwaardige materiaal, geef je een koffer van hoge kwaliteit aan jouw medewerkers of zakenpartners. De topkwaliteit zegt veel over jou en je bedrijf, omdat het cadeau lang meegaat. Dit heeft ook weer voordelen voor jou, omdat je beeldmerk dus zoveel langer kan worden gebruikt op de koffer! 

Hoe bedrukte trolleys met logo te bestellen

Het bestellen van persoonlijke koffers op NoBoringSuitcases.com is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Met onze handige ontwerptool kun je makkelijk je eigen design maken, helemaal naar je eigen wens. Je kunt ook makkelijk een offerte aanvragen, als je wilt weten wat het kost voordat je een bestelling plaatst. Het maakt hierbij niet uit of je een kleine oplage wilt of juist een groot aantal koffers. 

Het online bestelproces biedt gemak en flexibiliteit, waardoor jij of je bedrijf op elk moment en vanaf elke locatie je bestelling kunt plaatsen, ongeacht de grootte van de bestelling. Ook bieden we de mogelijkheid om de koffers met gratis verzending jouw kant op te sturen! Onze trolleys worden snel geleverd, wij leveren de koffers zo snel mogelijk bij je af!

Als je vragen of specifieke wensen hebt met betrekking tot het ontwerpen van de koffers, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag met het bestelproces, of om advies te geven of andere vragen te beantwoorden. Zo kun je alle vragen stellen die je hebt, zodat je zeker bent dat alles goed gaat met jouw bestelling. 

Door jouw gepersonaliseerde koffers direct online te bestellen op NoBoringSuitcases.com, ben je zeker van de kwaliteit van de koffer. Daarnaast kun je gebruikmaken van al onze services en makkelijke ontwerptool. Zo ben je zeker van een succesvolle en probleemloze ervaring. 

Trolley koffer bedrukken met logo als relatiegeschenk voor de reislustige relatiepartner

Het gebruik van koffer of trolley met beeldmerk als een krachtige brandingtool biedt talloze voordelen voor bedrijven die hun merkidentiteit willen versterken en hun merkbereik willen vergroten. Deze gepersonaliseerde bagagestukken van NoBoringSuitcases zijn veel meer dan alleen praktische reisaccessoires, ze dienen als bewegende advertenties die jouw merk overal ter wereld vertegenwoordigen. 

Trolleys en koffers met beeldmerk zijn een uniek geschenk voor medewerkers of zakenpartners van je bedrijf. Ze zijn voor verschillende gelegenheden te gebruiken, als cadeau om te geven voor jou, en voor hen om te gebruiken als praktische reisaccessoire. Het biedt een effectieve manier om jouw merk op de kaart te zetten en een blijvende indruk te maken. Laat je bedrijf opvallen met stijlvolle en functionele gepersonaliseerde koffers, en verras jouw medewerkers of zakenpartners met een eigen koffer van NoBoringSuitcases!