• Stel je eigen unieke koffer samen
 • GRATIS levering binnen 48 uur!

Een moment geduld aub..

ZOMER KORTING: Profiteer NU van kortingen tot wel 25% op de mooiste koffers

Ruimbagage koffer

Bereid je voor op zorgeloos reizen met onze ruimbagagekoffers. Deze duurzame en ruime koffers zijn ontworpen om je bezittingen veilig te vervoeren, zodat je met gemoedsrust op avontuur kunt gaan. al onze ruimbagagekoffers wegen 3.35 kg, waardoor je gegarandeerd veel bagage kunt meenemen voordat je het maximum van 20 kg overschrijdt, dat de meeste luchtvaartmaatschappijen hanteren. Daarnaast voldoen al onze ruimbagagekoffers aan de maximale afmetingen voor een ruimbagagekoffer.

Koffer collecties
Koffer collecties

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De perfecte ruimbagage koffer voor in het vliegtuig

Ruimbagage koffers zijn een essentieel onderdeel van reizen, vooral wanneer men meer bagage wil meenemen en mee mag nemen dan enkel handbagage. Deze koffers bieden de mogelijkheid om persoonlijke bezittingen veilig en georganiseerd te vervoeren tijdens vliegreizen, zakenreizen of vakanties. De keuze van een geschikte ruimbagagekoffer is cruciaal om plezierig tetoeren en te voldoen aan de richtlijnen van maatschappijen.

De diversiteit in ruimbagagekoffers is opmerkelijk, met verschillende types, maten en bouwstoffen die afgestemd zijn op de behoeften van reizigers. Van harde koffers die maximale bescherming bieden tot softshell koffers die flexibiliteit verlenen bij het pakken, de opties zijn uitgebreid. Het is van vitaal belang om te begrijpen welke koffer het meest geschikt is voor specifieke reisdoeleinden en -omstandigheden. Gelukkig helpen we je bij NoBoringSuitcases.com een stap in de goede richting!

Het gewicht van onze koffers

AL onze ruimbagage koffers wegen 3.35 kg. Dat maakt deze midsize koffers lichte koffers waar veel nog veel ruimte in zit voor jouw spullen en waar je nog een grote hoeveelheid bagage kan meenemen zonder het maximale gewicht van 20kg te overschreiden.

Dit zorgt ervoor dat je bij onze lichtgewicht ruimbagage koffers niet snel extra te betalen hoeft omdat je meer dan 20kg bagage meeneemt. Bovendien zorgt dit ervoor dat je de koffer makkelijker kan meenemen dan wanneer je een koffer hebt die van nature al zwaarder is.

Soorten ruimbagage koffers

Bij het kiezen van een ruimbagage koffer is het essentieel om te begrijpen welke verschillende soorten beschikbaar zijn en welke het meest geschikt zijn voor jouw reisbehoeften.

Harde vs zachte koffers

Ruimbagagekoffers komen in twee hoofdtypen: harde en zachte koffers. Hardcase koffers zijn vaak gemaakt van bouwstoffen zoals polycarbonaat of ABS en bieden uitstekende bescherming tegen stoten en schokken. Aan de andere kant bieden softshell koffers, gemaakt van stoffen zoals nylon of polyester, meer flexibiliteit bij het pakken en kunnen ze zich beter aanpassen aan onregelmatige vormen van bagage.

Materialen en duurzaamheid

De duurzaamheid van een koffer is afhankelijk van de gebruikte stof. Harde koffers zijn over het algemeen duurzaam en bestand tegen ruwe behandeling, terwijl softshell koffers lichter zijn en gemakkelijker te vervormen zijn voor extra bagage. Bij NoBoringSuitcases.com hechten we veel waarde aan het beschermen van jouw bagage. Daarom maken we onze koffers van het lichtgewichte, maar toch stevige polycarbonaat. Dit materiaal is sterk en bestand tegen een stootje, zonder dat het zwaar is.

Verschillende groottes

Ruimbagagekoffers komen in diverse groottes, variërend van kleine koffers geschikt voor korte zakenreizen tot grote koffers die ruimte bieden voor langere vakanties. Wanneer je op vakantie gaat, wil je al je benodigdheden mee kunnen nemen, waardoor je genoeg ruimte nodig hebt in je reistassen. Vliegmaatschappijen hanteren echter vaak limieten voor de groottes van ruimbagage, wat reizigers moeten overwegen bij het kiezen van een koffer.

Het is heel belangrijk om de vereisten van jouw reis en de voorschriften van vliegmaatschappijen in overweging te nemen bij het selecteren van een ruimbagage koffer. De keuze tussen harde en zachte koffers en het begrijpen van verschillende bouwstoffen en formaten zal helpen bij het vinden van de meest geschikte koffer voor jouw specifieke behoeften.

Vereisten en richtlijnen

Bij het plannen van rondreizen met ruimbagage is het noodzakelijk om op de hoogte te zijn van de voorschriften en richtlijnen die sommige luchtvaartmaatschappijen hanteren.

Maximale afmetingen en gewicht

Vliegmaatschappijen hebben specifieke voorschriften voor bagage wat betreft grootte en gewicht. Deze limieten kunnen per maatschappij verschillen en kunnen invloed hebben op de kosten, aangezien extra bagage vaak extra tarieven met zich meebrengt. Het is van belang om deze limieten te controleren voordat je een ruimbagagekoffer aanschaft of pakt. De limiet voor groottes en gewicht voor een handbagagekoffer is streng. Wanneer je deze limieten overschrijdt, wordt je koffer in het ruim geplaatst, waar je vaak extra voor moet betalen.

Verboden voorwerpen

Bepaalde spullen zijn mogelijk niet gepermitteerd in ruimbagage vanwege veiligheidsredenen of voorschriften van vliegmaatschappijen. Voorwerpen zoals scherpe voorwerpen, brandbare stoffen of andere gevaarlijke spullen zijn vaak verboden. Het is verstandig om de lijst van verboden items te raadplegen voordat je je koffer inpakt.

Voorbereiding en inpakken

Voor een aangename reiservaring is het belangrijk om je ruimbagage op een georganiseerde en veilige manier in te pakken. Zorg ervoor dat de inhoud van je koffer voldoet aan de voorschriften, plaats breekbare spullen zorgvuldig en gebruik de beschikbare ruimte in de koffer optimaal.

Het naleven van de voorschriften en richtlijnen voor ruimbagage is van essentieel belang om onnodige kosten en vertragingen op de vliegmaatschappij te voorkomen. Het begrijpen van de maximale gewichten en groottes, de toegestane spullen en het zorgvuldig pakken van je koffer zullen zorgen voor een probleemloze reiservaring.

De juiste ruimbagage koffer bestellen

Wil jij een goedkope koffer kopen van hoge kwaliteit? Bekijk vandaag nog onze online assortiment van NoBoringSuitcases.com.

Ontdek het gemak van het online bestellen van jouw volgende reiskoffer. Op NoBoringSuitcases.com kun je een koffer vinden voor elke reis. Allereerst zoek je een leuk ontwerp uit van onze pagina met het collectie aanbod koffers. Met ons totale aanbod koffers kun je altijd iets leuks vinden. We hebben voor ieder wat wils! Kies daarna de juiste maat koffer, en plaats de koffer in je winkelwagen. Bij sommige koffers is het mogelijk om de buitenkant te personaliseren met bijvoorbeeld je naam of initialen.

Wanneer je jouw perfecte reisaccessoire hebt, kun je je bestelling afronden. Profiteer van gratis verzending en snelle levering! Zo heb je je metgezel al snel in huis en is deze gelijk mee te nemen wanneer je op reis gaat. Wacht dus niet langer en ontdek het scala aan alle ruimbagage koffers wat wij bieden op NoBoringSuitcases.com!

Lijst met tips, wat mag je meenemen en hoe?

Eenmaal voorzien van de juiste ruimbagagekoffer, zijn er enkele handige tips en aanbevelingen die kunnen helpen bij een soepele en aangename reiservaring.

Tips voor comfortabel reizen met ruimbagage

 • Verdeel het gewicht gelijkmatig in de koffer om stabiliteit te behouden

 • Maak gebruik van inpakriemen om kleding op zijn plaats te houden en kreukels te minimaliseren.

 • Overweeg koffers met makkelijk rollende wielen voor gemakkelijk manoeuvreren op luchthavens en andere locaties.

Informatie over vloeistoffen en afmetingen

 • Houd rekening met de voorschriften voor vloeistoffen in je ruimbagage volgens de meeste luchtvaartmaatschappijen.

 • Zorg dat vochten goed zijn verpakt en binnen de geoorloofde hoeveelheden volgens de geldende regels.

Advies voor soepele ervaringen

 • Label je koffer duidelijk met je contactgegevens, zodat je hem makkelijk kunt vinden op de bagageband en voor het geval deze zoekraakt.

 • Wees op tijd bij de incheckbalie om stress en haast te vermijden.

Het correct voorbereiden en pakken van je ruimbagagekoffer en het volgen van enkele handige tips kunnen de reiservaring aanzienlijk verbeteren. Door rekening te houden met de regels voor vloeistoffen, het aangenaam en efficiënt pakken van je spullen en het plannen van je luchthavenervaring, kun je stress verminderen en genieten van een plezierige reis.

Comfortabel op reis met een grote koffer van NoBoringSuitcases.com!

Het selecteren van de juiste ruimbagagekoffer en het begrijpen van de voorschriften en aanbevelingen voor rondreizen met ruimbagage zijn cruciale stappen voor een succesvolle reiservaring.

Het is van vitaal belang om de voorschriften van vliegmaatschappijen met betrekking tot grootte, gewicht, toegestane items en verboden voorwerpen te begrijpen en in overweging te nemen wanneer je op vakantie gaat.

Door deze kennis toe te passen en rekening te houden met praktische tips voor plezierig trekken, kun je genieten van een gestroomlijnde reiservaring, vrij van onverwachte complicaties op luchthavens en tijdens je reis. Een weloverwogen keuze van ruimbagage, inachtneming van de regels en een efficiënte voorbereiding dragen bij aan een stressvrije en plezierige reis. Of je nu een korte reis maakt of een lange reis plant, ga aangenaam op reis en kies voor een koffer van NoBoringSuitcases.com!

Veelgestelde vragen

Hoe groot mag je koffer zijn voor ruimbagage?

Er zit geen duidelijke limiet aan de grootte van een ruimbagage koffer, hoewel dit per maatschappij wel zo kan zijn. Raadpleeg dus de maatschappij waarmee je vliegt, voor de juiste groottes. Zo weet je zeker dat je je koffer ruimbagage meenemen mag voordat je vertrekt. Al onze ruimbagage koffers zijn 67x43x25 cm groot. Deze omvang zorgt ervoor dat je veel bagage kan meenemen terwijl je koffer soepel beweegbaar en eenvoudig draagbaar blijft.

Wat is een ruimbagage koffer?

Ruimbagage is bagage die te groot is om mee te gaan in de cabine van het vliegtuig. Je moet het daarom afgeven bij de incheckbalie van de maatschappij, waarna het wordt ingeladen in het bagageruim. Deze ingecheckte bagage wordt in het ruim ingeladen, waardoor je zelf geen koffers en tassen mee hoeft te sjouwen in het vliegtuig.

Is 20 kg ruimbagage genoeg?

Een koffer voor 20 kg is voor veel mensen voldoende voor een vakantie van ongeveer twee weken. Dit kan natuurlijk per persoon verschillen en hangt af wat en hoeveel je mee wilt nemen en mag meenemen op vakantie.

Welke koffer voor 20 kilo bagage?

Al onze koffers voldoen aan het maximale gewicht van 20 kg. Al onze ruimbagage koffers wegen 3.35 kg. Hierdoor zijn onze koffers erg licht waardoor je nog een flinke hoeveelheid bagage mee kan nemen zonder het maximale gewicht te overschreiden.